Prima   -  Presa   -  Noutăți - Eveniment inedit organizat la Cahul, cu ocazia Zilei Internaționale a copilului

Eveniment inedit organizat la Cahul, cu ocazia Zilei Internaționale a copilului

   
03.06.2014   2471 Accesări  

    La data de 1 iunie 2014 CRAION CONTACT - Cahul și partenerii campanei de informare  "Apă de calitate la TINE în localitate" au organizat un eveniment inedit dedicat Zilei internaționale a copiilor. Zîna cea Buna, clovnii, voluntarii CONTACT-Cahul, cît și copiii talentați din raion, au adus evenimentului o intensitate maxima.
Instituțiile partenere din cadrul campaniei au identificat, de asemenea și  deținătorii premiilor speciale ale acestor instituții - Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, Agenția de Dezvoltare Regională Sud, Consulatul General al României la Cahul, Consiliul Raional Cahul, primăria Cahul, Centrul de Sănătate Publică Cahul, compania "Apă-Canal-Cahul", Centrul CONTACT-Cahul ș.a.

Astfel, ADR Sud a premiat autorii a trei desene - cîte un reprezentant din fiecatre categorie de vîrstă, iar Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), a premiat și  ”cea mai activă primărie"  - primăria  satului Colibași.

Punctul culminant al evenimentului l-a constituit spectacolul de zile mari oferit de cîntărețul Adrian Ursu.

Evenimentul din 1 iunie de la  Cahul a fost de succes, deoarece a permis îmbinarea reușită a activităților de promovare a scopului și mesajului campaniei, prin stimularea interesului și participării creative a copiilor în cunoașterea problemelor localității și însușirea unor norme de comportament ecologic; prin emoțiile pozitive trăite și amintirile plăcute rămase în memoria copiilor, tinerilor și adulților participanți la eveniment.