Prima   -  Presa   -  Noutăți - ANUNȚ: Sesiune de informare privind lansarea cursurilor de formare profesională în domeniile brutărie și patiserie

ANUNȚ: Sesiune de informare privind lansarea cursurilor de formare profesională în domeniile brutărie și patiserie

   
11.12.2017   1815 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud are deosebita plăcere de a vă invita să participați  la sesiunea de informare privind lansarea cursurilor de formare profesională în domeniile brutărie și patiserie, organizate în cadrul parteneriatului cu Provincia di Novara.

Evenimentul va avea loc vineri, 15 decembrie, ora 9.30, în incinta sălii de ședințe a Consiliului Raional Cimișlia (Cimișlia, bld. Ștefan cel Mare, nr.12).

Sesiunea de informare este dedicată antreprenorilor care își desfășoară activitatea în industria de morărit-panificație-patiserie, alimentație publică, precum și tuturor persoanelor interesate.

În cadrul întrunirii vor fi prezentate detaliile privind desfășurarea cursurilor de formare profesională și criteriile de selectare a participanților, se vor identifica principalele probleme și provocări confruntate în procesul de inițiere și desfășurare a afacerii în Republica Moldova.

Participanții vor mai fi informați despre posibilitățile de finanțare a afacerii și oportunitățile oferite de către Incubatoarele de Afaceri în inițierea și desfășurarea micului business.

La final, participanții vor beneficia de o sesiune de discuții individuale și de grup cu invitații evenimentului.

Vă așteptăm cu drag!