Prima   -  Presa   -  Noutăți - Proiectul USAID APM lansează Apel pentru finanțare prin granturi oferite pentru modernizarea infrastructurii de postrecoltare și refrigerare a companiilor consolidatoare din cadrul lanțului valoric de producere a pomușoarelor

Proiectul USAID APM lansează Apel pentru finanțare prin granturi oferite pentru modernizarea infrastructurii de postrecoltare și refrigerare a companiilor consolidatoare din cadrul lanțului valoric de producere a pomușoarelor

   
08.02.2018   575 Accesări  

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM), implementat de către Chemonics International, Inc. lansează un apel de cereri de grant pentru modernizarea infrastructurii de postrecoltare a pomușoarelor  în cadrul  companiilor consolidatoare, astfel încât să sporească capacitatea acestora de a livra volume de produs consistente,  ce satisfac cerințele de calitate a piețelor externe.

Data lansării: 07 februarie  2018

Data încheierii: 12 martie  2018

Granturile vor fi acordate și implementate în conformitate cu regulamentele USAID și ale Guvernului SUA cu privire la atribuirea granturilor și politicile interne de gestionare a granturilor ale proiectului APM.

Proiectul va organiza un atelier de pre-aplicare la data de 21 februarie, 2018, ora 13.00, la sediul proiectului APM: str. Alexei Mateevici 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova. Acest atelier va oferi solicitanților eligibili și interesați posibilitatea de a adresa întrebări despre acest apel și a primi îndrumări referitor la modul de completare a formularului de aplicare. Solicitanții interesați care îndeplinesc cerințele de eligibilitate definite în Secțiunea III de mai jos și care ar vrea să participe la acest atelier sunt rugați să confirme participarea expediind numele participantului, denumirea organizației și Nr. apelului pentru finanțare la adresa de email: grants@moldovaagro.com până la data de 19 februarie 2018Organizațiile pot delega doar o (1) singură persoană pentru participarea la atelier. Atunci când confirmați participarea, indicați dacă persoana are necesități speciale pentru a accesa facilitățile atelierului. APM nu rambursează costurile de participare. Participanții înregistrați vor primi un email de confirmare a înregistrării în termen de 2 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de participare.

Totodată, solicitanții interesați au posibilitatea să adreseze întrebări referitoare la Apel și a primi îndrumări cu privire la modul de completare a formularului de solicitare, expediind întrebările lor la adresa de email: grants@moldovaagro.com până la 19 februarie 2018. Pentru a ne asigura că toate întrebările sunt primite și tratate în mod corect și transparent, vă rugăm să trimiteți toate comunicările prin e-mail, nu prin apel telefonic. Pentru pachetul de aplicare COMPLET și Q & A verifică Google Drive: 

 https://drive.google.com/drive/folders/10AuaISzaJWIxHhQAItZF6_UJ_z3nf27R

Angajații proiectului APM și Chemonics nu au dreptul să solicite, iar solicitanților li se interzice să ofere bani, onorarii, comision, credit, cadouri, gratuități, obiecte de valoare sau compensații pentru a obține sau a recompensa tratamentul favorabil presupus necorespunzător cu privire la acest apel. Orice solicitare necorespunzătoare din partea oricărui angajat al proiectului va fi raportată Directorului de proiect sau la adresa de email BusinessConduct@chemonics.com.

Următoarele anexe sunt parte a acestui Apel pentru finanțare:

- Anexa A - Formularul cererii de grant

- Anexa B - Formularul bugetului pentru cererea grantului

- Anexa C - Formularul de auto-evaluare a solicitantului

Anexa D - Certificări obligatorii

Anexa E - Dispoziții obligatorii și necesare standarde aplicabile

Pentru mai multe detalii, inclusiv informație accesibilă în limba rusă, accesați http://civic.md/grants