Prima   -  Presa   -  Noutăți - 15.000 Euro pentru ideea ta de afacere sau iniţiativă în promovarea energiei verzi. Înscrie-te în competiţia clim@ lansată de Green for Growth Fund

15.000 Euro pentru ideea ta de afacere sau iniţiativă în promovarea energiei verzi. Înscrie-te în competiţia clim@ lansată de Green for Growth Fund

   
05.04.2018   555 Accesări  
Promovarea conservării energiei, a energiei regenerabile și a eficienței resurselor este esențială pentru un viitor sustenabil. clim@ este o nouă competiție pentru întreprinzători sau proiecte inovatoare care au puterea să implementeze practici cu un impact pozitiv asupra climei.
Concursul este lansat la nivel global pentru întreprinderi, start-up- uri cu experiență, ONG-uri, instituții de cercetare sau alte organizații relevante, care sunt în faza de testare sau transferare a conceptului nou-creat pe piață. Domeniile vizate sunt cel al energiei durabile și eficienței resurselor, obiectivele primare fiind reducerea emisiilor de CO2 și o gestionare mai bună a apei, a deșeurilor și a materialelor reciclabile.
15 aprilie 2018 este data limită pentru depunerea aplicațiilor și intrarea în competiție. clim@ oferă finanțare pentru noi modele de afaceri sau concepte menite să sporească gradul de conștientizare, mobilizând noi grupuri țintă să întreprindă măsuri cu impact pozitiv asupra climei.
Cincisprezece aplicanți vor fi selectați pentru a-și prezenta proiectele la un eveniment de pitching ce se va desfășura la Frankfurt, în cadrul Sustainable Future Forum. Aceștia vor avea parte de îndrumare profesională și mentorat. În cadrul evenimentului, trei finaliști își vor prezenta proiectele în fața potențialilor sponsori și investitori.
Câștigătorul va primi unpremiu de 15.000 Euro, urmat de 10.000 Euro și 5.000 Euro pentru al doilea și al treilea loc.
Pentru a intra în competiție sau pentru mai multe informații, vizitați www.ggf-climat.com sau trimiteți un mesaj la info@ggf-climat.com
clim@ este organizată de Finance in Motion GmbH în numele Facilității de Asistență Tehnică GGF (TAF) și este sponsorizată de Comisia Europeană și de Ministerul Federal pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ).