Prima   -  Presa   -  Noutăți - Granturi pentru extinderea suprafețelor irigate din cadrul zonelor cu sisteme centralizate de irigare

Granturi pentru extinderea suprafețelor irigate din cadrul zonelor cu sisteme centralizate de irigare

   
06.11.2018   951 Accesări  

Proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) lansează un nou apel pentru finanțare prin grant pentru implementarea activităților care vor contribui la utilizarea și extinderea suprafețelor irigate din cadrul zonelor cu sisteme centralizate de irigare, reabilitate cu fondurile Guvernului SUA prin intermediul Programului Compact.

Proiectul USAID/APM își propune prin granturile oferite să contribuie la diversificarea și îmbunătățirea calității serviciilor prestate de Asociațiile Utilizatorilor de Apă pentru Irigare (AUAI) și la creșterea calității și productivității produselor cultivate cu utilizarea irigării.

Mai multe detalii găsiți pe link-ul https://agrobiznes.md/granturi-apm-pentru-extinderea-suprafetelor-irigate-din-cadrul-zonelor-cu-sisteme-centralizate-de-irigare.html .

În scopul asigurării faptului că potențialii beneficiari dispun de instrumentele necesare pentru a finaliza cu succes procesul de depunere a cererilor pentru finanțare, proiectul va organiza un atelier informativ privind procedura de aplicare la data de 14 noiembrie 2018 la sediul oficiului APM, situat pe adresa A. Mateevici 87, Chișinău.