Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția ONG-urilor și APL-urilor care susțin proiecte de mediu și dezvoltare durabilă a localităților, precum și a antreprenorilor motivați să dezvolte afaceri locale eco în Regiunea Sud!

În atenția ONG-urilor și APL-urilor care susțin proiecte de mediu și dezvoltare durabilă a localităților, precum și a antreprenorilor motivați să dezvolte afaceri locale eco în Regiunea Sud!

   
06.02.2020   410 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare a Turismului în Moldova Vă invită să participați la Discutarea publică a Strategiei de Țară a Programului de Granturi Mici al GEF, implementat de PNUD Moldova pentru o nouă perioadă.

Evenimentul va avea loc în data de 14 februarie 2020, începând cu ora 10.00, în Sala de ședințe a Consiliului Raional Cimișlia (or. Cimișlia, bd.Ștefan cel Mare, 12), conform Agendei.

La discuția publică sunt invitate să participe ONG-urile și autoritățile publice locale din Regiunea de Dezvoltare Sud, care susțin proiecte de mediu, dezvoltare durabilă a localității, precum și antreprenori din mediul rural, inclusiv fermierii care sunt motivați să dezvolte/consolideze afacerile eco, au interes în atragerea de fonduri și sunt deschiși pentru cooperare cu alți parteneri la nivelul unor destinații verzi.

În mod special, sunt invitate să participe persoanele care au aplicat anterior cu diferite proiecte ce țin de mediu sau ecoturism, reușit sau mai puțin reușit.

În acest sens, Vă rugăm să confirmați disponibilitatea Dvs. de a participa la training până la data de 12 februarie 2020, la adresa de e-mail: marinamiron.72@mail.ru sau la nr. de telefon 079550731.

Proiectul Strategiei programului de Țară al PGM, etapa operațională 7, Republica Moldova, poate fi consultat accesându-l aici.