Prima   -  Presa   -  Noutăți - La Cahul a fost încheiat Memorandum de Înțelegere, pentru inițierea și implementarea proiectului „Aprovizionarea cu apa potabilă a locuitorilor s. Roșu„.

La Cahul a fost încheiat Memorandum de Înțelegere, pentru inițierea și implementarea proiectului „Aprovizionarea cu apa potabilă a locuitorilor s. Roșu„.

   
20.12.2010   8841 Accesări  

Astazi 20 decembrie 2010 in or Cahul a fost încheiat  Memorandum de Înțelegere, pentru inițierea și implementarea proiectului în domeniul modernizării serviciilor publice locale, și anume proiectul  "Aprovizionarea cu apa potabilă a locuitorilor s. Roșu".

Obiectul prezentului memorandum îl constituie crearea unui parteneriat în vederea inițierii și implementării ulterioare a proiectelui "Aprovizionarea cu apa potabilă a locuitorilor s. Roșu", prioritatea 1 din Strategia Regionala de Dezvoltare  SUD "Reabilitarea infrastructurii fizice", Masura 1.1 "Reabilitarea și construcția rețelelor de apă, de canalizare și a stațiilor de epurare",  depus  la ADR SUD în cadrul concursului  I  Apel al PP la 10 iunie 2010 .

Prin prezentul Memorandum, părțile semnatare au stabilit rolul și responsabilitățile, modul de îndeplinire a sarcinilor și relațiile dintre Parteneri, necesare pentru elaborarea si realizarea  proiectului în domeniul sus-menționat.

Memorandum de Înțelegere a fost incheiat intre:

Biroul de Cooperare Tehnică a Germaniei (GTZ), reprezentat de către managerul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale" dl Philipp Johannsen; 

Agenția de Dezvoltare Regională SUD, reprezentată de  Directorul Agenției

d-na Culesov Maria;

Consiliul Raional Cahul reprezentată de către Președintele Raionului 

dl Gheorghe Vasilachi;

Primaria orasului Cahul reprezentată de către Primarul satului

dl Zagorodnii Gheorghe;

Primaria satului Rosu reprezentată de către Primarul satului

dl Furtuna Grigore;

Întreprinderea Municipala „Apa-Canal" Cahul reprezentată de către Directorul

dl Zagaevschii Vasile

 

vezi aici: Memorandum de Înțelegere  proiectul  "Aprovizionarea cu apa potabilă a locuitorilor s. Roșu".