Prima   -  Presa   -  Noutăți - Atelier de lucru la ADR Sud pentru a elabora Planul de activitate al ADR Sud pe anul 2011 și a identifica necesitățile de instruire a angajaților Agenției.

Atelier de lucru la ADR Sud pentru a elabora Planul de activitate al ADR Sud pe anul 2011 și a identifica necesitățile de instruire a angajaților Agenției.

   
22.12.2010   2782 Accesări  

La data de 16 decembrie 2010, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională Sud a fost organizat un atelier de lucru  pentru a elabora Planul de activitate al ADR Sud pe anul 2011 și a identifica necesitățile de instruire a angajaților Agenției.

În cadrul atelierului au fost expuse scopul și sarcinile planificate pentru anul 2011, prezentate obiectivele de activitate și au fost propuse spre analiză acțiunile planificate.

La workshop au participat angajații Agenției, reprezentanții Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale și experți din România.

În urma discuțiilor grupului de lucru s-a hotărît să se îmbunătățească Planul de activitate a ADR Sud pentru anul 2011 cu propunerile și sugestiile apărute pe parcursul atelierului.

          Fiecare specialist a introdus modificările de rigoare pe domeniul de activitate și ulterior la data de 22 decembrie 2010 a mai fost organizat un atelier de lucru, la nivel de Agenție,  unde s-a prezentat varianta finală a Planului de activitate a ADR Sud pe anul 2011.

Astfel, urmează ca în cadrul Ședinței CDR Sud să fie prezentat Planul de activitate al ADR Sud pe anul 2011 și expus spre aprobare mebrilor CDR Sud.