Prima   -  Presa   -  Noutăți - ADR Sud și GIZ planifică activitățile comune pentru anul 2011

ADR Sud și GIZ planifică activitățile comune pentru anul 2011

   
18.02.2011   2202 Accesări  

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei a organizat în perioada 17 - 18 februarie 2001 un workshop de planificare  în cadrul proiectului "Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova". Evenimentul a avut loc în or. Chisinau, Centrul de Evenimente Summit.

În cadrul activităților workshopului au fost prezentate sinteze, totaluri și au fost puse în discuție diferite aspecte ale proiectului lansat. La eveniment au participat reprezentanții GIZ, reprentanți ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Constructiilor, Ministerul Mediului, Ministerul Economiei și Agențiilor de Dezvoltare Sud, Centru și Nord.

ADR Sud a fost reprezentată de către  Directorului Agenției, Dna Maria Culeșov, specialistul în achizitii publice, dl. Ion Darie, și specialistul în implimentarea proiectelor, dl. Sergiu Andronachi.

Tot în cadrul acestui atelier de lucru au fost prezentate și totalurile activităților  pentru anul 2010 privind  derularea  de către ADR Sud a proiectului "Aprovizionarea cu apă potabilă a cetățenilor s. Rosu, r-ul Cahul",  proiect finanțat de către Guvernul României și asistat tehnic de către GIZ.

La finele întîlnirii au fost totalizate acțiunile derulate pe parcursul anului 2010 și s-a  propus actualizarea planului de acțiuni pentru anul 2011 în domeniul cooperarării dintre ADR Sud - MDRC - GIZ.