Prima   -  Presa   -  Noutăți - Vizită de lucru la Cahul

Vizită de lucru la Cahul

   
03.06.2011   1943 Accesări  

La 31.05.2011 reprezentanții ADR Sud si Consultantul de proiect GIZ au efectuat o vizită de lucru în s. Roșu, unde se implementează proiectul "Aprovizionare cu apă a locuitorilor din s. Roșu".  La aceasta întâlnire au luat parte administrația localității și reprezentanții din comitetul de implementare a proiectului. Participanții au fost infomați despre situația privind implementarea proiectului. S-a discutat despre pregătirea documentației de licitație, componența grupului de lucru, pregatirea pentru a doua întâlnire a comitetului de implementare a proiectului care va avea loc după petrecerea licitației. În același timp s-a solicitat participarea activă a cetățenilor s. Roșu la colectarea datelor în cadrul studiului de referință care va fi executat de către ONG "Craion Contact Cahul".

Dupa aceasta întrunire a avut loc o vizita la Sectia de Economie a r-lui Cahul, unde împreună cu șefa de sectie D-na Ghețiu Janeta s-a discutat despre activitatea cu tema "Actualizarea Strategiei de Dezvoltare Socio-Economica a r-lui Cahul, compartimentul Aprovizionare cu Apă și canalizare a raionului", care se va desfășura începînd cu luna iunie anul curent. În cadrul întrunirii s-au discutat pașii de implementare a acestei activități cum ar fi:

-      elaborarea Memorandumului de Înțelegere;

-      metodologia de elaborarea a studiului;

-        elaborarea ToR pentru experți.

De asemenea, delegația a discutat cu reprezentanții Secției Cultură din cadrul Consiliului Raional Cahul, stabilind relații pentru o viitoare colaborare în domeniul turismului cultural.