Prima   -  Presa   -  Noutăți - Reprezentanții ADR Sud au participat la Forumul de parteneriat în cadrul Programului Operațional Comun Romînia-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013

Reprezentanții ADR Sud au participat la Forumul de parteneriat în cadrul Programului Operațional Comun Romînia-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013

   
06.06.2011   1789 Accesări  

La data de 3 iunie 2011, Autoritatea Comună de Management și Secretariatul Tehnic Comun au organizat, în or. Chișinău, Forumul de parteneriat în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Evenimentul a întrunit participanți din toate cele trei țări implicate în program, avînd drept scop  facilitarea identificării potențialilor parteneri pentru organizațiile din aria eligibilă a programului, în contextul celui de al 2-lea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Ambasadorul României în Republica Moldova, E.S. Marius Lazurca, în cuvîntul său de salut, a mulțumit organizatorilor evenimentului, menționînd că acest Forum va aduce rezultate importante pentru dezvoltarea statelor implicate în Programele de Vecinătate.

ADR Sud Vă aduce la cunoștință că Programul Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și Parteneriat și co-finanțat de statele participante în program. Scopul Programul Operațional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este de a îmbunătăți situația economică, socială și cea a mediului înconjurător în aria programului, în contextul unor granițe sigure, prin intensificarea contactelor dintre partenerii de pe fiecare parte a graniței.