Prima   -  Presa   -  Noutăți - REZULTATELE COMISIEI DE CONCURS PRIVIND SUPLINIREA FUNCÈšIILOR VACANTE ÎN CADRUL ADR SUD

REZULTATELE COMISIEI DE CONCURS PRIVIND SUPLINIREA FUNCÈšIILOR VACANTE ÎN CADRUL ADR SUD

   
18.07.2011   1514 Accesări  

REZULTATELE COMISIEI DE CONCURS PRIVIND SUPLINIREA FUNCÈšIILOR VACANTE ÎN CADRUL ADR SUD

 

În urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de manageri pentru proiectele implementate de ADR Sud au fost selectați următorii candidați:

 

1.      Dna Vera Ciuchitu - Manager în cadrul proiectului ,,Consolidarea cooperării regionale între raionele Căușeni, Cimișlia, Ștefan Vodă, creșterea competitivității în promovarea modului sănătos de viață, pregătirea sportivilor de performanță și prestarea serviciilor în cadrul turismului sportiv prin edificarea Centrului de Tineret și Sport în orașul Căușeni"- Consiliul raional Căușeni.

 

2.      Dl Vasile Filipov - Manager în cadrul proiectului ,,Reparația capitală a sistemului de canalizare, stațiilor de pompare și a stației de purificare din or. Cimișlia. Construcția sistemelor de canalizare, stațiilor de pompare și reconstrucția sistemelor de aprovizionare cu apă a satului Ecaterinovca" - Primăria or. Cimișlia.

 

 

3.      Dl Vasile Filipov - Manager în cadrul proiectului: ,,Repararea podului peste râul Cogâlnic de pe str. Matrosov și secțiunea de drum local adiacentă autostrăzii internaționale Chișinău - Tarutino - Odesa din or. Basarabeasca" - Primăria or. Basarabeasca.

Secretar al Comisiei de concurs: Irina Nichita, Specialist în resurse umane în cadrul ADR Sud.

Tel. 0241 26286, e-mail: adrsud@gmail.com