Prima   -  Presa   -  Noutăți - Vizită de lucru în teritoriu a ADR Sud și a reprezentanților Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor

Vizită de lucru în teritoriu a ADR Sud și a reprezentanților Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor

   
18.07.2011   2367 Accesări  

Vineri, 15 iulie o delegație a Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor printre care viceministrul Veaceslav Guțuțui și Valentina Pleșca, Șefa Direcției Dezvoltare Regională, s-au aflat într-o vizită de monitorizare a proiectelor implementate de ADR Sud la sudul Moldovei.

 

Vizita de monitorizare a pornit de la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud unde s-a discutat despre progresele înregistrate în urma etapelor  de implementare a proiectelor și a continuat cu o deplasare în teritoriu a delegației.

La Cahul, în cadrul unei ședințe cu primarii din s. Roșu, Crihana Veche și Manta, beneficiari în urma proiectului ,,Aprovizionarea cu apă potabilă a comunităților bazinului râului Prut" s-au punctat principalele realizări și problemele cele mai presante. S-au propus soluții și s-au acceptat ajustări.

Proiectul ,,Apă curată pentru comunitățile bazinului râului Prut" implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Sud prevede construcția infrastructurii adecvate și durabile de alimentare cu apă pentru localitățile Manta și Crihana Veche prin extinderea sistemului cu apă centralizat al or. Cahul și creșterea gradului de acces al populației la aceste servicii. Proiectul se preconizează a fi finalizat în decembrie 2011.