Prima   -  Presa   -  Noutăți - Vizită de monitorizare a proiectului implementat la Căușeni

Vizită de monitorizare a proiectului implementat la Căușeni

   
25.07.2011   2175 Accesări  

Proiectul ,,Consolidarea cooperării regionale între raionele Căușeni, Cimișlia, Ștefan Vodă, creșterea competitivității în promovarea modului sănătos de viață, pregătirea sportivilor de performanță și prestarea serviciilor în cadrul turismului sportiv prin edificarea Centrului de Tineret și Sport în orașul Căușeni", este în plin proces de implementare și în vederea monitorizării activităților din cadrul proiectului, specialiștii din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale (MDRC) și Construcțiilor  împreună cu cei din cadrul ADR Sud, SRL. ,,ConsitPro" și responsabilul tehnic pe obiect, au efectuat o vizită de lucru la Căușeni, vineri 22 iulie. În cadrul vizitei a fost vizitat obiectul Centrul de tineret și sport din or. Căuseni. Scopul vizitei a fost evaluarea calității desfășurării lucrărilor.

S-a constatat ca lucrările de construcție sunt îndeplinite în conformitate cu planul de implementare a proiectului  și nu există abateri de la  planul de finanțare a proiectului. Reprezentanții  MDRC au remarcat calitatea înaltă a lucrărilor de construcție executate precum și spiritul de cooperare creat între CR Căușeni, Antreprenor , ADR Sud și alți factori interesați de implementarea proiectului. Urmează ca lucrările de construcție a centrului sa fie finalizate în luna aprilie 2012. Următoatea etapă a proiectului va prevedea desfășurarea achizițiilor publice pentru dotarea Centrului sportiv cu echipament necesar și efectuarea studiului de fezabilitate pentru estimarea potențialului sportiv și turistic al Regiunii

În cadrul proiectului este preconizată construcția Centrului de tineret si sport, dotarea lui cu utilaj sportiv necesar și asigurarea echipelor raionale din domeniul  orientării sportive cu echipament pentru antrenare.

ADR Sud vă reamintește că acest proiect a fost înaintat în cadrul Primului Apel de Propuneri de Proiecte și a fost acceptat spre finanțare pentru anul 2011 din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Suma totală a proiectului este de aproximativ 30016 mii. lei, având o durată de implementare de 24 de luni.

Pentru detalii contactați responsabilul de relații cu publicul: Sofia Cazacu, tel: 241-26286  și e-mail: office@adrsud.md sau accesați pagina web: www.adrsud.md