Prima   -  Presa   -  Noutăți - Masă rotundă cu tematica “Elaborarea proiectelor regionale in domeniul infrastructurii drumurilor„

Masă rotundă cu tematica “Elaborarea proiectelor regionale in domeniul infrastructurii drumurilor„

   
08.11.2011   1459 Accesări  

 

Agenția de Dezvoltare Regională Sud organizează, pe data de 09 noiembrie, 2011, ora 10, o Masă rotundă cu participarea reprezentanților Autoritaților Publice Locale de nivelul I și II din Regiunea de Sud.

Atelierul cu genericul «Elaborarea proiectelor regionale în domeniul infrastructurii  drumurilor» este organizat cu scopul de a informa și  instrui potențialii aplicanți pentru următorul Apel de Propuneri de proiecte din Fondul National de Dezvoltare Regională, planificat pentru 2012.  

In cadrul Mesei rotunde se vor pune în discuție: etapele  de pregătire a unui proiect în domeniul infrastructurii drumurilor, aplicarea tehnologiilor moderne, elaborarea studiilor de fezabilitate ș.a.

Atelierul va fi moderat de către specialiștii din cadrul ADR Sud și de către expertul, Andrei Cuculescu, specialist al Ministerului transporturilor și infrastructurii drumurilor. Deasemenea, participanții vor fi informați cu privire la tehnologii și materiale moderne în construcția, drumurilor, taluzurilor și podurilor, și cu privire la elaborarea Studiilor de fezabilitate în domeniul infrastructurii drumurilor.

Agenda evenimentului o descărcați aici: