Prima   -  Presa   -  Noutăți - Campanie națională de colectare a datelor în domeniul Eficienței Energetice(EE)

Campanie națională de colectare a datelor în domeniul Eficienței Energetice(EE)

   
18.06.2012   1346 Accesări  

Ministerul Dezvoltărtii Regionale și Construcțiilor în colaborare cu Ministerul Economiei și Agenția Națională de Eficiență Energetică organizează în perioada 14 iunie -14 iulie 2012 o campanie națională de colectare a datelor în diferite domenii prioritare, în special în domeniul Eficienței Energetice (EE) a clădirilor publice. Colectarea datelor va fi efectuată la nivelul APL I și II prin intermediul chestionarelor elaborate de experți în domeniul eficienței energetice. Colectarea datelor este necesară pentru elaborarea unui studiu regional în acest domeniu și includerea unei noi priorități „Eficiența energetică a clădirilor publice" în Strategia de Dezvoltare Regională Sud.

În acest context Agenția de Dezvoltare Regională Sud, cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), Vă invită la sesiunea de instruire pentru colectarea datelor în domeniul eficienței energetice. La eveniment va fi, de asemenea, prezentată Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Locație Cahul Ștefan-Vodă Cimișlia
Raioanele Țintă Cantemir

Cahul

Taraclia

Căușeni

Ștefan-Vodă

Leova

Basarabeasca

Cimișlia

 

Data 26.06.2012 21.06.2012 25.06.2012
Ora

 

10:00

 

10:00 10:00
Sală Sala de ședințe a Consiliului Raional Cahul Sala de ședințe a Consiliului Raional Ștefan-Vodă Sala de ședințe a Consiliului Raional Cimișlia