Prima   -  Presa   -  Noutăți - Vizite de monitorizare|Cimișlia, Cahul, Cantemir

Vizite de monitorizare|Cimișlia, Cahul, Cantemir

   
27.07.2012   1807 Accesări  

În perioada 23-27 iulie, directorul ADR Sud, Maria Culeșov, împreună cu, Eugen Lupașcu și Sergiu Andronachi, Secția management proiecte, au înreprins un șir de vizite de monitorizare. Monitorizarea efectuată a vizat proiectele implementate de Agenția de Dezvoltare Regională Sud în raioanele Cimișlia, Cahul și Cantemir.

Responsabilii de implementarea eficientă și în termenii stabiliți a proiectelor implementate în cele 3 raioane au participat la ședința săptămânală și au raportat despre situația fiecărui proiect. În cadrul etapei a doua a proiectului ,,Reparația capitală a sistemului de canalizare, stațiilor de pompare și a stației de purificare din or. Cimișlia" lucrările prevăzute de proiectul tehnic sunt la etapa de finalizare.  La Lacul Sărat din Cahul se execută lucrări de curățare a lacului cu ajutorul tehnicii specializate, se evacuează apa din lac cu ajutorul pompelor. 

Agenția de Dezvoltare Regională Sud implementaeză, în prezent, 7 proiecte de dezvoltare regională din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională și cu sprijinul Guvernului României prin Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.