Prima   -  Presa   -  Noutăți - StiriLocale.md devine Partenerul Media General al ADR Sud

StiriLocale.md devine Partenerul Media General al ADR Sud

   
27.03.2013   2340 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud anunță despre semnarea unui protocol de colaborare pentru următorul an de activitate cu Conducerea News Media Online, companie ce deține portalul StiriLocale.md. Potrivit acordului, portalul StiriLocale.md își rezervă statutul de Partener Media General și va populariza evenimentele și activitățile organizate de ADR Sud în localitățile din sudul țării. La rândul său, ADR Sud va promova pe căile sale acest parteneriat și va rezerva un statut special StiriLocale.md în cadrul evenimentelor și activităților pe care le inițiază. Se încearcă astfel promovarea reciprocă a celor două părți și totodată aducerea în atenția opiniei publice a problemelor cu care se confruntă locuitorii din sudul țării.

Cititorii StiriLocale.md vor putea găsi pe site informații din primă sursă despre proiectele implementate de către ADR Sud și rezultatul acestora.

Amintim că zilele trecute compania News Media Online a semnat un acord asemănător și cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

Portalul StiriLocale.md este accesat zilnic în medie de 4-5 mii vizitatori unici.