Prima   -  Presa   -  Noutăți - Cele mai noi și palpitante oferte de vacanță la expoziția internațională de turism, agrement și industrie hotelieră

Cele mai noi și palpitante oferte de vacanță la expoziția internațională de turism, agrement și industrie hotelieră

   
12.04.2013   1656 Accesări  

Între 11 și 14 aprilie 2013, la Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo se desfășură Expoziția Internațională Specializată de turism, agrement și industrie hotelieră - Tourism. Leisure. Hotels, ediția a XVIII-a. 

 Expoziția Tourism. Leisure. Hotels este un important eveniment specializat destinat specialiștilor din domeniu și orientat spre consumatorul produsului turistic.

Oferta expoziției Tourism. Leisure. Hotels 2013 este prezentată în două pavilioane de circa 100 companii din Moldova, Bulgaria, Grecia, România, Turcia și Ucraina. Printre participanții la eveniment se înscriu ministerele și autoritățile de profil  din Bulgaria și România, Oficiul turcesc în problemele culturii și informației dintre Moldova și Turcia, Agenția Turismului a Republicii Moldova, asociațiile profesionale  ANAT și ANTREC, Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova, tour-operatori și agenții de turism, operatori ai turismului de afaceri, complexe hoteliere și balneologice, sanatorii, pensiuni, baze de odihnă etc.

Tourism. Leisure. Hotels  2013 se axează pe prezentarea multilaterală a posibilităților oferite de companiile turistice locale și străine  și pe promovarea produsului turistic moldovenesc. În cadrul expoziției sunt prezentate realizările și perspectivele de dezvoltare ale turismului intern pe toate direcțiile acestuia: turism rural, rezervații naturale, pelerinaje, „Drumul vinului", muzee, locuri de interes istoric etc.

La standurile unice sunt prezente administrațiile raionale din zonele turistice ale țării: Călărași, Rezina și Soroca, în cadrul cărora sunt prezentate obiecte și trasee turistice, coloritul și unicitatea lor.

Bulgaria, România și Turcia rămân a fi în continuare printre cele mai populare destinații turistice pentru călătorii din Moldova fapt confirmat de  prezența impunătoare a acestor țări la expoziția Tourism. Leisure. Hotels 2013.  Aceste destinații turistice vor fi pe larg prezentate în cadrul standurilor naționale, dar și în oferta altor agenții turistice.

O atenție specială a fost acordată  programului conex al expoziției. În cadrul programului de afaceri profesioniștii din sfera turismului  au fost  invitați să discute probleme de actualitate și de perspectivă, să prezinte noi servicii și programe turistice în cadrul unor seminarii specializate, întâlniri de afaceri și prezentări, cum ar fi : "Forme de suport a întreprinderilor mici și mijlocii din industria turismului" organizat de Agenția Turismului a Republicii Moldova și  Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).