Prima   -  Presa   -  Noutăți - Dificultăți apărute în implementarea proiectului „Construcția drumului L510 Ștefan-Vodă-Talmaza„

Dificultăți apărute în implementarea proiectului „Construcția drumului L510 Ștefan-Vodă-Talmaza„

   
14.08.2013   1226 Accesări  

                     

Specialiștii și directorul ADR Sud,  au efectuat o vizită de monitorizare la proiectul "Construcția drumului L510 Ștefan - Vodă - Talmaza". În rezultat,  au fost depistate  mai multe impedimente în derularea  lucrărilor, cauzate de faptul că  în proiectul tehnic nu au fost prevăzute volumele necesare de lucrări.  În acest context, au intervenit și alte  dificultăți - nu a fost  determinată corect cantitatea necesară de beton asfaltic, pentru amenajarea stratului de egalizare.

Grupul de lucru, constituit din antreprenorul general - M. Sîrbu, responsabilul tehnic-A.Rusnac, managerul de proiect-A.Barcari, președintele raionului-V.Buzu, directorul ADR Sud - Maria Culeșov, specialiștii în implementarea proiectelor ai ADR Sud  - E.Lupașcu și S.Andronachi, a convenit că beneficiarul  va coordona cu proiectantul  includerea modificărilor necesare în documentele de proiect,  iar grupul de lucru  pentru achiziții publice, va stabili contractarea lucrărilor suplimentare.