Prima   -  Presa   -  Noutăți - Ședință de lucru pe șantier, la Lacul Sărat

Ședință de lucru pe șantier, la Lacul Sărat

   
12.09.2013   1641 Accesări  

Aflat în Regiunea de Dezvoltare Sud, viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor-Liviu Oboroc,a efectuat o vizită de lucru la proiectul "Reabilitarea zonei de odihnă și agrement "Lacul Sărat".  A avut loc o ședință pe șantier, în cadrul căreia s-au discutat modalitățile de lichidare a consecințelor nefaste ale ploii din 29 august, care au inundat albia lacului și au nămolit fundul lacului, aflat în proces de betonare. Primarul orașului Cahul - Petru Burlacu și viceprimarul - Iurie Arnaut, au garantat curățarea albiei de nămol, dar și aprovizionarea antreprenorului cu materialele de construcție,  necesare pentru nivelarea malurilor spălate de ploaie.

Dl viceministru al Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, a recomandat antreprenorului intensificarea tempoului de lucru, precum și majorarea numărului de lucrători pe șantier, pentru a reuși  executarea lucrărilor în termenii stabiliți.

                         

P.S. Ploaia torențială din seara zilei de ieri, ce a durat 5 ore, a inundat mai multe beciuri și subsoluri în orașul Cahul.  În Lacul Sărat s-a acumulat apă, cu o adîncime de  aproximativ 2 metri, paralizînd practic lucrul în cadrul proiectului.