Prima   -  Presa   -  Noutăți - Consolidare prin comunicare - în cadrul ADR SUD

Consolidare prin comunicare - în cadrul ADR SUD

   
20.12.2013   1644 Accesări  

"Consolidare prin comunicare"- un training deosebit de interesant , dar și eficient, a fost  organizat ieri în incinta ADR Sud , de către trainerii "Academiei Nicolae Dumitrescu".

Echipa ADR Sud, dar și unii din partenerii săi au comunicat eficient în cadrul etapelor de stabilire a viziunii, misiunii, valorilor de care se ghidează în activitatea cotidiană.

Directorul ADR Sud, dna Maria Culeșov, a apreciat oportunitatea oferită de către trainerii "Academiei Nicolae Dumitrescu", menționînd că " totul începe prin a comunica eficient, a înțelege și a fi înțeleși, a fi toleranți, mai ales că sîntem în ajunul sărbătorilor de iarnă".

"Va-ți dovedit a fi mai receptivi, prin aceea că ați răspuns apelului nostru lansat în luna septembrie. Ne bucurăm că valorificați eforturile noastre și vrem să avem o colaborare  de durată, așa ca să ajungem să vedem realizat obiectivul nostru, care sperăm că  devine unul comun".

Training-ul axat pe mai multe activități în grup, teste și probe de ingeniozitate, au contribuit la identificarea obiectivelor, dar și pașilor concreți pe care trebuie să-i întreprindem pentru realizarea lor.