Prima   -  Presa   -  Noutăți - „Ziua ușilor deschise„ la ADR Sud

„Ziua ușilor deschise„ la ADR Sud

   
24.12.2013   1979 Accesări  

La sfîrșit de an, cînd evaluăm  tot ce am făcut și facem planuri de viitor, am evaluat și noi activitatea Agenției de Dezvoltare Regională Sud. "Ziua ușilor deschise",  în cadrul Agenției a adus oaspeți  din diferite  localități ale regiunii, din diferite domenii de activitate. Tineri  liceeni  membri ai "EuroClubului", antreprenori , reprezentanți ai APL de nivelurile I și II, mass-media regională,  au fost prezenți la eveniment  și au împărtășit cu specialiștii Agenției, bucuria realizărilor din anul 2013.

"Recent am împlinit 4 ani de la fondare, această întrunire ne-a permis să facem bilanțul activității noastre nu doar pe parcursul acestui an. Realizez cu bucurie și încredere că avem alături de noi, parteneri și prieteni cu care am muncit  împreună pentru realizarea obiectivelor de dezvoltare regională", a declarat directorul ADR Sud, dna Maria Culeșov.

Echipa ADR Sud a venit cu o succintă prezentare, privind Regiunea Sud și rolul Agenției în  regiune, realizările,  precum și  perspectivele în activitate.

                

În baza activităților desfășurate cu suportul Agenției și de către ADR Sud , a fost elaborată o nominație a celor mai activi și responsabili  parteneri . Astfel, au beneficiat de diplome de merit cele mai implicate APL de nivelul I și II, cel mai responsabil antreprenor, responsabil tehnic, manager de proiect , membru al CRD Sud, cei mai activi promotori ai dezvoltării regionale - Pro Media și BAS Tv.

Dna Tatiana Badan, primar al satului Selemet și președintele CALM-ului, a apreciat activitatea ADR Sud prin aceea că "doar printr-un proiect implementat anul acesta ADR Sud, a realizat visele cetățenilor din 8 sate, dovadă că activează și depune eforturi pentru binele cetățenilor din Regiune. De aceea și noi, APL I, și cetățenii de rînd, trebuie să conlucrăm pentru  cetățeni, comunitate, regiune"...

"Ziua ușilor deschise" a fost o activitate oportună, care ne-a  făcut și mai cunoscuți, și mai predispuși spre colaborare, dar și mai convinși, că putem și trebuie să realizăm cu succes toate obiectivele propuse.

Prezentare ADR Sud ”Ziua ușilor deschise” 24.12.2013