Prima   -  Presa   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională Sud și Institutul de Ecologie și Geografie al Academiei de Științe a Moldovei au semnat un Memorandum de înțelegere

Agenția de Dezvoltare Regională Sud și Institutul de Ecologie și Geografie al Academiei de Științe a Moldovei au semnat un Memorandum de înțelegere

   
05.03.2014   1201 Accesări  

 Cimișlia, 5 martie 2014

        

A fost semnat Memorandumul de înțelegere,  privind cooperarea bilaterală între Agenția de Dezvoltare Regională Sud și Institutul de Ecologie și Geografie al Academiei de Științe a Moldovei.  Delegația  Academiei de Științe a fost prezidată de dl Petru Cuza, iar ADR Sud a fost reprezentată de șefii secțiilor Management proiecte și Planificare strategică - dl Eugen Lupașcu și dna Tatiana Aramă.

Prin semnarea Memorandumului, părțile s-au angajat să asigure cooperarea mediului academic și a ADR Sud și reprezentanților APL  din Regiunea de Dezvoltare Sud, în vederea îmbunătățirii  factorilor de mediu și a calității vieții în Regiune.

În baza acestei înțelegeri, atît ADR Sud cît și AȘM, vor delega persoane care vor pregăti și realiza activitățile prevăzute în Memorandum.

Pentru perioada următoare, părțile au convenit să identifice zonele de interes comun și să planifice și organizeze activități comune.