Prima   -  Presa   -  Noutăți - Au fost desemnați cîștigătorii concursului de desene din cadrul campaniei „Apă de calitate la TINE în localitate„

Au fost desemnați cîștigătorii concursului de desene din cadrul campaniei „Apă de calitate la TINE în localitate„

   
14.05.2014   1342 Accesări  

         

Grupul de lucru din cadrul campaniei de informare și conștientizare a locuitorilor raionului Cahul privind beneficiile unui sistem modern de aprovizionare cu apă și canalizare s-a întrunit astăzi pentru a evalua lucrările propuse de copii în cadrul concursului de desene. Cele 573 lucrări înaintate la concurs de elevii din 22 instituții educaționale din raionul Cahul au fost repartizate pe categorii de vârste și teme. După lungi deliberări, membrii juriului au identificat câștigătorul Premiului Mare, câștigătorii locurilor I, II și III pentru fiecare categorie de vârstă, fiind selectați și câștigătorii premiilor speciale - "Originalitate", "Dispoziție", "Armonie", "Fantezie", Contrast", "Actualitate" și "Grafică". Toate lucrările care corespund cerințelor și criteriilor concursului vor fi expuse într-o expoziție virtuală la care va avea acces fiecare persoană interesată. Aceste lucrări urmează a fi expuse și în sala de expoziție a Școlii de arte plastice Cahul, care va putea fi vizitată de copiii și tinerii preocupați de domeniul artelor plastice.

Pînă la 1 iunie 2014 în baza voturilor spectatorilor vor fi selectate lucrările câștigătoare la categoria "Simpatia publicului", voturi exprimate pe internet sau în boxa din sala de expoziție a școlii de arte plastice Cahul. Instituțiile partenere din cadrul campaniei își vor identifica, de asemenea, deținătorii premiilor speciale ale acestor instituții - Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei GIZ, Agenția de Dezvoltare Regională Sud, Consulatul General al României la Cahul, Consiliul Raional Cahul, primăria Cahul, Centrul de Sănătate Publică Cahul, compania "Apă-Canal-Cahul", Centrul CONTACT-Cahul ș.a. Toate lucrările premiate vor fi plasate pe postere ce reflectă rezultatele finale ale concursului de desene.

Participanții concursului de desene vor fi menționați în cadrul diferitelor activități, iar câștigătorii finali își vor afla numele la data de 1 iunie 2014 în cadrul activității de totalizare a rezultatelor campaniei organizate de CRAION CONTACT-Cahul pe piața Horelor din orașul Cahul. În calitate de invitat special este așteptat și cântărețul îndrăgit de copiii și tinerii din Moldova - Adrian Ursu.