Prima   -  Presa   -  Noutăți - Consiliul Raional Cahul anunță concurs!

Consiliul Raional Cahul anunță concurs!

   
02.09.2014   1157 Accesări  

COMUNICAT INFORMATIV

 Cu privire la desfășurarea concursului de selectare a întreprinderii administratoare a Parcului Industrial Cahul, amplasat pe șos. Griviței din or. Cahul, întemeiat în condiții de parteneriat public - privat, de către  Consiliul Raional Cahul cu sediul: MD-3900, or. Cahul, Piața Independenței 2.

Durata parteneriatului public-privat a fost stabilită pe o perioadă de 30 de ani. 

Concursul va avea loc pe data de 15. 09. 2014,  la ora 11:00 în incinta Consiliului Raional Cahul.

  I. CONDIÈšIILE CONCURSULUI

1.1.La concurs pot participa atât persoane juridice autohtone sau străine, cât și asociații de operatori economici, ofertele celor din urmă fiind însoțite în mod obligatoriu de o declarație semnată de fiecare asociat, prin care aceștia își asumă responsabilitatea de a legaliza această asociere în caz că oferta comună va fi declarată învingătoare. Participanții pot acționa personal sau prin intermediul persoanelor sale împuternicite, în conformitate cu legislația în vigoare.

1.2. Participanții au dreptul să se familiarizeze cu setul de documente.

1.3. Participanții prezintă Planurile de afaceri privind construirea și administrarea Parcului Industrial „Cahul".

1.4.  La concurs va fi selectat  agentul economic care va prezenta cel mai bun Plan de afaceri privind construirea și administrarea Parcului Industrial Cahul, comisia de concurs are dreptul, în caz de necesitate,  să solicite de la participanții la concurs prezentarea unor informații suplimentare relevante cu privire la oferta respectivă.

 II. MODUL DE PARTICIPARE LA CONCURS

2.1. Participanții prezintă setul de  documente conform CAIETULUI DE SARCINI.

2.2 Plata pentru participarea la concurs constituie 600 lei, depuși prin virament la contul de decontare al Consiliului Raional. Destinația plății: taxa de participare la concurs.

Rechizitele bancare sunt:                     Ministerul Finanțelor

                                                            Trezorăria de Stat

                                                            Cont 226610

                                                            TREZ MD XX 420515101907901

                                                            Cod fiscal 1007601010297

2.3 Ofertele de participare la concurs se prezintă în limba de stat, în plicuri sigilate, în 2 exemplare, din care unul rămâne intact, pe adresa: or. Cahul, Piața Independenței 2, etajul 2, oficiul 203, Direcția Construcții, Gospodărie Comunală si Drumuri, secția elaborarea și implementarea proiectelor investiționale, tel. de contact:0299 31 4 32, E-mail: sectiaproiecte@gmail.com. Persoana de contact: Crețu Tudor, șef adjunct, Direcția construcții, gospodărie comunală, drumuri, elaborarea și atragerea proiectelor investiționale.

2.4. Ofertele de participare la concurs se înregistrează în ordinea primirii setului de documente, indicându-se data și ora primirii.

2.5. Termenul limita de recepționare a ofertelor:  data 15. 09. 2014, ora 9:00.

 III. ALTÄ‚ INFORMAÈšIE

3.1. Informația suplementară în privința CAIETULUI DE SARCINI, modul de desfășurarea a concursului, precum și obținerea altor documente poate fi solicitată la Consiliul Raional Cahul pe adresa or. Cahul, Piața independenței,2.

Telefon de contact 0299 31 4 32; 0299 31 4 31.