Prima   -  Presa   -  Noutăți - Surpriză pentru organizatorii Forumului regional „Antreprenoriatul - factor-cheie în dezvoltarea regională„

Surpriză pentru organizatorii Forumului regional „Antreprenoriatul - factor-cheie în dezvoltarea regională„

   
02.10.2014   990 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud, a organizat și desfășurat recent un Forum pentru antreprenorii din Regiunea de Dezvoltare Sud, cu genericul "Antreprenoriatul - factor - cheie în dezvoltarea regională".

La eveniment  au participat mai mulți oficiali de rang înalt -  Excelența Sa, Pirkka Tapiola, șeful Delegației UE în RM, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor,  Marcel Răducan, vice-premierul și ministru al Economiei, Andrian Candu, delegații din state ale UE, dar și antreprenori și reprezentanți ai APL din Regiune.

Deși organizatorii  așteptau  100 de  invitați, interesul și implicarea agenților economici din Regiune,  a întrunit mai bine de 150 de persoane.

În cadrul evenimentului, a fost împărtășită experiența României în crearea  parcurilor industriale, cu un exemplu elocvent, venind dl Andrei Tudor, director al SC Ploiești Industrial Parc SA.

Precizăm, că în vara anului 2013 în cadrul evenimentului "EuroPrahova" desfășurat la Cimișlia, a fost lansată inițiativa și identificată locația Parcului Industrial Cimișlia, iar pînă la sfîrșitul anului curent, urmează să înceapă lucrările.