Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția doritorilor de a atrage Fonduri Europene pentru implementarea proiectelor

În atenția doritorilor de a atrage Fonduri Europene pentru implementarea proiectelor

   
18.11.2015   1078 Accesări  

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud, Vă informează, că după aprobarea de către Comisia Europeană a bugetului de finanțare a programelor de dezvoltare din domeniul cercetării și dezvoltării, inovării și competitivității pentru perioada anilor 2016-2017 pe toate programele de alocare, inclusiv Programul Orizon-2020 și altele, se începe perioada de apeluri pentru depunerea cererilor de finanțare a proiectelor și formarea consorțiilor.

În acest context, vă informam despre Agentia Europeana EMAS Moldova, care are conexiune directă în susținerea accesării fondurilor nerambursabile europene.

Mai multă informația o găsiți pe site-ul www.emasmd.eu.  

Ideile de proiect trebuie sa corespunda programelor indicate aici http://www.emasmd.eu/index.php?page=fin

Chestionarul de aplicare pentru identificare soluții de finanțare nerambursabilă  gasiți aici http://www.emasmd.eu/index.php?page=chestionar

Agentia Europeană  EMAS Moldova, poate organiza seminare cu reprezentanții organizațiilor din sfera cercetării ai AȘM, universități, centre de știință, asociații, agenți economici și alte organizații, pentru a face toate clarificările necesare și a răspunde la întrebările, care vor apărea pe parcursul colaborării. Experții de la EMAS vor ghida fiecare pas in procesul de aplicare, in așa fel, încât sa se obțină volumul necesar de finanțare a proiectului înaintat.