Prima   -  Presa   -  Noutăți - Agenția de Dezvoltare Regională Sud și autoritățile raionului Cahul vor organiza Ziua Europei

Agenția de Dezvoltare Regională Sud și autoritățile raionului Cahul vor organiza Ziua Europei

   
13.05.2016   1187 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud organizează, în parteneriat cu autoritățile publice locale ale raionului Cahul, un eveniment de amploare dedicat Zilei Europei. Evenimentul se va desfășura pe data de 17 mai 2016, ora 10.30, în incinta Consiliul Raional Cahul, sala de ședințe, et. 2.

Evenimentul "Zilele Europei în raionul Cahul" își propune drept scop promovarea valorilor europene și a proiectelor de dezvoltare locală și regională, precum și asigurarea schimbului de experiență și diseminării lecțiilor învățate în ceea ce privește implementarea proiectelor din sursele financiare acordate de către UE. La eveniment, vor fi prezentate și discutate istorii de succes și rezultatele proiectelor implementate.

La evenimentul sus-menționat sunt invitați circa 50 de participanți, reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Agenției de Dezvoltare Regională Sud, ai Ambasadei Germaniei, Consulatului General al României din Cahul, Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ Moldova), Autoritățile Publice Locale din raionul Cahul, mass-media locală și națională.

 La eveniment vor participa:

  • Reprezentanții corpurilor diplomatice ale României și Germaniei
  • Reprezentantul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor
  • Directorul Agenției Regionale de Dezvoltare Sud, Maria Culeșov
  • Președintele raionului Cahul, Ion Groza
  • Vicepreședintele raionului Cahul, Vlad Cășuneanu
  • Directorul Fundației Comunitare de Dezvoltare Regională, Ion Nebunu
  • Directorul Agenției de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană, Valeriu Ajder

 Vă așteptăm, marți, 17 mai curent, începând cu ora 10.30, la Consiliul Raional Cahul, orașul Cahul, Piața Independenței, 2 , et.2, sala de ședințe.