Prima   -  Presa   -  Noutăți - Angajații Agenției de Dezvoltare Regională Sud au adus un OMAGIU EROILOR SMURD

Angajații Agenției de Dezvoltare Regională Sud au adus un OMAGIU EROILOR SMURD

   
03.06.2016   1035 Accesări  

Astăzi, trei iunie 2016, este declarată zi de doliu național, în urma tragediei aviatice de ieri, în care și-au pierdut viața patru membri ai echipajului SMURD România. În această zi, la Cimișlia toate drapele au fost coborâte în bernă. Cimișlia este solidară, în aceste momente de grea încercare, cu poporul român care deplânge moartea tragică a eroilor SMURD.

În semn de solidaritate cu victimele tragicului accident aviatic de la Cantemir, în urma căruia 4 persoane au decedat, angajații Agenției de Dezvoltare Regională Sud au aprins câte o lumânare și au depus flori, comemorând astfel moartea eroilor-salvatori de vieți omenești și aducându-le  un omagiu victimelor aciidentului aviatic, în urma căruia au murit membrii echipajului SMURD.

"Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Împărtășim durerea incomensurabilă pe care o trăiesc acum familiilecelor care au plătit cu viața pentru alte viați. E datoria noastră morală să ne exprimăm respectul și recunoștința pentru victime și familiile lor.  Condoleanțe celor de la SMURD, care au întreprins foarte multe măsuri pentru a ajuta cetățenii moldoveni, " a declarat Maria Culeșov, șefa Agenției de Dezvoltare Regională Sud.

 În numele Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și a întregului colectiv al Agenției de Dezvoltare Regională Sud,  Maria Culeșov a transmis sincere condoleanțe și gânduri de profundă compasiune statului român și familiilor îndurerate, pentru pierderea celor patru angajați SMURD.