Prima   -  Presa   -  Noutăți - Transfer de cunoștințe și practici de succes în domeniul cooperării actorilor cheie din sectorul biocombustibililor solizi

Transfer de cunoștințe și practici de succes în domeniul cooperării actorilor cheie din sectorul biocombustibililor solizi

   
11.01.2017   1174 Accesări  

Proiectul Energie și Biomasă în Republica Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și Implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, vă invită la masa rotundă „Consolidarea cooperării dintre actorii cheie ".

În cadrul întâlnirii urmează a fi prezentată experiența României în domeniul creării Clusterelor în domeniul energiei regenerabile și vor fi puse în discuție mai multe subiecte ce vizează dezvoltarea în continuare a sectorului de biocombustibili solizi, beneficiile cooperării în cadrul clusterelor, factori decisivi, etc.

Evenimentul va avea loc pe 18 ianuarie 2017, începînd cu ora 9.30 în Sala de Protocol al Consiliului Raional Cimișlia. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați, mai jos, agenda evenimentului.

Proiectul Energie și Biomasă își propune să contribuie la producerea sigură, competitivă și durabilă a energiei din biomasă. Pentru realizarea acestei sarcini, una din activitățile proiectului prevede facilitarea cooperării dintre actorii cheie pe întreg lanțul valoric.

În acest scop, proiectul își propune să asigure transferul de cunoștințe și practici de succes în domeniul cooperării actorilor cheie prin exemplul României și Norvegiei, parteneri în implementarea componentei date din cadrul proiectului.

Agenda evenimentului.doc