Prima   -  Presa   -  Noutăți - Granturi HERA pentru femeile antreprenoare din Armenia și Moldova

Granturi HERA pentru femeile antreprenoare din Armenia și Moldova

   
26.05.2017   1146 Accesări  

HERA, organizație de caritate cu sediul în Marea Britanie, anunță a cincea competiție internațională de granturi pentru femeile antreprenoare din Armenia și Moldova.

Orice femie antreprenoare din aceste două țări poate solicita finanțare pentru procurarea echipamentului/utilajului sau alte costuri de dezvoltare a capitalului. Antreprenoarea trebuie să demonstreze modul în care activitatea ei va contribui la îmbunătățirea forței de muncă a femeilor tinere în regiunea ei. HERA oferă în total până la 30 de granturi, în medie de 500 EUR (variind între 50 EUR - 1200 EUR) în aceste două țări. 

Femeile antreprenoare vor fi selectate în conformitate cu una dintre următoarele trei categorii: 

  1. Femei antreprenoare stabilite, care doresc să instruiască și să angajeze femei tinere cu risc de migrație și exploatări periculoase;
  2. Femei antreprenoare tinere (sub vîrsta de 30 de ani), care au migrat, s-au întors și au organizat propriile lor asociații;
  3. Femeie tinere, antreprenoare sociale, inovatoare cu idei noi pentru îmbunătățirea forței de muncă sau a spiritului antreprenorial al femeilor, cu scopul de a preveni migrația periculoasă și a traficului de ființe umane în comunitățile lor locale. 

Dacă sunteți o femeie antreprenoare și aveți intenții sau inovații care se potrivesc uneia dintre cele trei categorii, vă rugăm să completați formularul de cerere anexat  și să-l trimiteți prin poșta electronică hera.grants@gmail.com sau crdse.info@gmail.comCererea trebuie să fie completată în limba engleză. 

CERERE LIMBA ROMÂNĂ

CERERE LIMBA ENGLEZĂ

Termen limită 28 iunie.