Prima   -  Presa   -  Noutăți - Agenții economici din Regiunea de Dezvoltare Sud sunt invitați să participe la Forumul de afaceri moldo-leton

Agenții economici din Regiunea de Dezvoltare Sud sunt invitați să participe la Forumul de afaceri moldo-leton

   
29.05.2017   1135 Accesări  

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) invită companiile autohtone să participe în cadrul "Forumul de afaceri moldo-leton", destinat explorării oportunităților investiționale și de export a Republicii Moldova și Republicii Letonia.

Data desfășurării evenimentului: joi, 8 iunie 2017.

Orele: 14:00 - 17:00 (înregistrare de la 13:30)

Locația: Sala Begonia, Radisson Blu Leogrand Convention Center

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Letonia, pentru a valorifica relațiile comercial - economice dintre părți.

Prezentările oportunităților investiționale și de export a statelor în sectoarele economice-cheie, vor fi încheiate de panelul de discuții bilaterale dintre reprezentanții mediului public și privat a Republicii Moldova și Republicii Letonia.

Delegația de afaceri lituaniană acoperă sectoarele economice precum:

- industria alimentară;
- industria de sport;
- management imobiliar;
- instituții de învățământ - direcția management;
- comerț;
- tehnologii informaționale;
- prelucrarea metalului.

Odată ce evenimentul prezintă interes pentru Dumneavoastră, solicităm respectuos confirmarea prin înregistrarea electronică accesând link-ul - ÎNREGISTRARE, unde veți putea urmări actualizarea informației referitor la agenda evenimentului și delegația oamenilor de afaceri din Letonia.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să contactați specialiștii MIEPO - 022 27 36 54, office@miepo.md.