Prima   -  Presa   -  Noutăți - Invitație la prima ședință a Comisiei Regionale Sectoriale în domeniul Aprovizionare cu Apă și Canalizare

Invitație la prima ședință a Comisiei Regionale Sectoriale în domeniul Aprovizionare cu Apă și Canalizare

   
27.09.2017   964 Accesări  

Stimați membri ai Comisiei Regionale Sectoriale în Sectorul Aprovizionare cu Apă și Canalizare din Regiunea de Dezvoltare Sud!

Prin prezenta, Agenția de Dezvoltare Regională Sud, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ),  are deosebita plăcere de a Vă invita la prima ședință a Comisiei Regionale în Sectorul Aprovizionare cu Apă și Canalizare din Regiunea de Dezvoltare Sud (CRSAAC Sud).

Ședința Comisiei va avea loc în data de 3 octombrie 2017, ora 10:00în orașul Leova, în sala de ședințe a Consiliului Raional Leova (Agenda evenimentului se anexează).

Pentru ședință, reprezentanții raioanelor din Regiunea Sud sunt rugați să pregătească o scurtă informație referitor la:

  • Raionul pe care îl reprezintă: nr. de primării, localități, populația urbană/rurală, etc.
  • Situația curentă referitor la documente strategice la nivel raional în domeniul Apă și Canalizare: dacă există Strategia de Dezvoltare Socio-Economică a raionului, capitolul AAC, Studii de Fezabilitate în domeniu, Master planuri, sau alte documente relevante.
  • Situația curentă privind Sectorul Apă și Canalizare: nr. de localități conectate la apeduct magistral/la rețele de canalizare, nr. de consumatori apă/canal, existența operatorilor de apă-canal, plata serviciilor de către locuitori, etc.
  • Proiecte din sectorul AAC în derulare: ce proiecte sunt în implementare în raionul Dvstră, sursa de finanțare, ce rezultate se prevăd, cîtă populație va beneficia de acesta, etc.

Vă rugăm să confirmați participarea la acest eveniment până în data de 29 septembrie 2017, orele 16.00, la tel. 024121150, sau la e-mail adrsud@gmail.com.