Prima   -  Presa   -  Noutăți - Guvernul Germaniei va continua să susțină țara noastră în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni

Guvernul Germaniei va continua să susțină țara noastră în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni

   
14.02.2018   559 Accesări  

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, a discutat astăzi, cu Excelența Sa, Julia Monar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Germaniei în Republica Moldova, despre colaborarea bilaterală în domeniul dezvoltării regionale și derularea proiectelor în anul curent. Discuțiile au avut loc, în cadrul unei întrevederi oficiale, astăzi, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM).

În contextul colaborării bilaterale, oficialii au discutat despre proiectul "Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL),  implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu MADRM și având suportul financiar al Ministerului German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Ministrul Liviu Volconovici și-a exprimat gratitudinea pentru suportul acordat țării noastre în dezvoltarea regiunilor și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru cetățeni.

"Suntem recunoscători pentru că susțineți dezvoltarea regiunilor țării noastre și prin proiectele realizate contribuiți la modernizarea serviciilor publice locale și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni. Suntem dispuși să continuăm cu proiecte concrete pentru a realiza obiectivele politicii de dezvoltare regională în țara noastră", a subliniat ministrul Liviu Volconovici în cadrul dialogului cu Excelența Sa.

La rândul său, Julia Monar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Germaniei în Republica Moldova a reiterat disponibilitatea Guvernului Germaniei de a susține țara noastră în promovarea politicii de dezvoltare regională și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru cetățeni.

La final părțile au convenit dezvolte și să extindă relațiile de colaborare și  cooperare.

14 februarie 2018

Serviciul de informare și comunicare cu mas media al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului