Prima   -  Presa   -  Noutăți - Femeile antreprenoare din Regiunea de Dezvoltare Sud se pot înscrie la cursuri de mentorat organizate în cadrul proiectului "Business Academy for Women"

Femeile antreprenoare din Regiunea de Dezvoltare Sud se pot înscrie la cursuri de mentorat organizate în cadrul proiectului "Business Academy for Women"

   
13.03.2018   524 Accesări  

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită femeile antreprenoare din Regiunea de Dezvoltare Sud să se înscrie la cursuri de mentorat organizate în cadrul proiectului "Business Academy for Women", finanțat de Uniunea Europeană.

Obiectivul proiectului "Business Academy for Women" este de a oferi femeilor șansa să-și realizeze potențialul său de antreprenoare prin dezvoltarea abilităților de gestionare a afacerii, facilitarea accesului femeilor la tehnologii productive în scopul consolidării și creșterii capacității de maximizare a veniturilor întreprinderilor gestionate de femei.

Participarea la program vă oferă posibilitatea să vă dezvoltați noi abilități și tehnici de coordonare, pe care le veți putea aplica în cadrul întreprinderii, fapt ce va contribui la dezvoltarea personalului și multiplicării mentorilor la nivel de întreprindere.

Scopul Componentei de Mentorat este de a forma o comunitate de femei antreprenoare - mentori care vor împărtăși cunoștințe și experiențe prin metode eficiente antreprenoarelor care se află la început de cale precum și beneficiarelor de grant din cadrul proiectului "Business Academy for Women".

Participantele la Program vor beneficia gratuit de formare în calitate de mentor sporind abilitățile în următoarele domenii: mentorat, competențele unui mentor, comunicarea eficientă, dezvoltarea abilităților de leader etc.

Programul instruirii include trei sesiuni a câte două zile fiecare:
Sesiunea I - 21 -22 martie 2018
Sesiunea II - 28-29 martie 2018
Sesinea III - 3- 4 aprilie 2018

Instruirea se va desfășura începând cu orele 10:00, în incinta Institutului Muncii, str. Zimbrului 10, sala de instruire 6.

Pentru a participa la Programul de Mentorat, vă invităm să completați Formularul de aplicare on-line http://bit.ly/2IgWxbP până la data de 17 martie 2018.