Prima   -  Presa   -  Noutăți - În atenția ONG-urilor și APL-urilor! Invitație la workshop-ul „Agroecologie inovativă - generare de idei pentru viitoare proiecte SGP”

În atenția ONG-urilor și APL-urilor! Invitație la workshop-ul „Agroecologie inovativă - generare de idei pentru viitoare proiecte SGP”

   
21.05.2018   272 Accesări  

 

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită la 23 mai 2018, la Workshop-ul „Agroecologie inovativă - generare de idei pentru viitoare proiecte SGP”.

Scopul Workshop-ului este consolidarea capacităţilor ONG-urilor în formularea propunerilor de proiecte competitive pentru aplicarea la programul de granturi SGP Moldova. Sunt așteptați să participe actuali și potențiali beneficiari de granturi, membrii organizațiilor neguvernamentale ce activează în domeniul mediului, antreprenorialului social, inclusiv potențiali parteneri din mediul administrației publice locale, ce își propun promovarea practicilor agro-ecologice inovative, adaptate la schimbările climatice, dezvoltarea ideilor de proiect și transferul de bune practici.

Agenda Workshop-ului, locul desfășurării, precum şi altă informaţie relevantă va fi transmisă participanților selectați.
Participanților din teritoriu li se vor rambursa cheltuielile de drum (în baza tichetului de călătorie și a copiei buletinului de identitate).

Pentru participare, trebuie să completați Formularul de aplicare până la 22 mai 2018, ora 12.00 - data prelungită:   https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSehbsaFdin9BYJOojF3s9FkmlkYSZ6rNbYJGnE91qberIipqQ/viewform 

În cazul în care aveți întrebări, neclarități sau aveți nevoie de mai multe informații, sunați la nr de telefon: 022 237149, 076770061 sau transmiteți un mesaj la adresa: ajmtem@gmail.com