Prima   -  Presa   -  Noutăți - Se anunță lansarea celui de-al 2-lea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase

Se anunță lansarea celui de-al 2-lea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase

   
22.05.2018   1871 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud dă start înscrierii pentru al doilea grup a cursurilor de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase.

Cursurile vor fi desfășurate în baza tehnologiei de fabricație în stil italian, de către profesorul cu renume și experiență avansată în domeniu Giovanni Meli, din Provincia Novara, Italia.

Al doilea curs - general, va dura 3 săptămâni, începând cu data de 04 iunie 2018, și va fi desfășurat în centrul de reședință al Regiunii Sud, orașul Cimișlia.


Program:

Luni-Vineri: 09.00 - 16.00, pauză 13.00-14.00

Sâmbătă: 09.00 – 13.00

Instruirile sunt parte a proiectului "Non Solo Pane", inițiat și implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud de antreprenorul italian Albino Irali și compania "Green Projects" SRL, administrator Claudio Li Calzi, în parteneriat cu ADR Sud.

Instruirile vor fi desfășurate gratuit, având drept obiectiv de a forma profesioniști cu calificare înaltă pentru angajatorii locali și internaționali și de a informa noii antreprenori din acest domeniu privind posibilități de finantare pentru obtinerea utilajului necesar în desfășurarea activității.

Totodată, proiectul "Non Solo Pane" își propune creșterea competitivității economice a Regiunii de Dezvoltare Sud prin consolidarea capacităților antreprenoriale și profesionale în domeniile brutărie și patiserie.

Doritorii de a se înscrie la cursuri sunt rugați să completeze un chestionar de înregistrare, accesând:              https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSgYWlyxwk_AR6L28wr9zBvU0CJvnj_uZldGctK4WElP8bJg/viewform

Pentru orice detalii, nu ezitați să ne contactați: 0241 21150