Prima   -  Presa   -  Noutăți - Cum e să fii femeie antreprenor? Expune-ți părerea ta, completează chestionarul!

Cum e să fii femeie antreprenor? Expune-ți părerea ta, completează chestionarul!

   
19.09.2018   1317 Accesări  

Femeile cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani sunt îndemnate să completeze un chestionar și să-și împărtășească opiniile și experiențele proprii în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial în rândul femeilor tinere. 

Acest studiu se desfășoară în 9 țări partenere ale Proiectului WOMEN IN BUSINESS în urma căruia vor fi identificate necesitățile și barierele întâlnite de către femeile tinere în procesul de administrare a propriei afaceri.

Rezultatele chestionarului vor arăta tabloul actual al antreprenoriatului feminin în regiunea Dunării și va contribui la dezvoltarea politicilor antreprenoriale. 

Chestionarul include 19 întrebări împărțite în 6 compartimente, iar completarea acestuia durează 10 minute. Participarea este anonimă, fără a lăsa datele personale sau alte informații de identificare. Datele vor fi colectate până  în data de 30 septembrie 2018.

Completează chestionarul AICI:  ROM   EN  

Acest studiu este realizat în cadrul proiectului WOMEN IN BUSINESS „Promovarea antreprenoriatului în rândul tinerelor din regiunea Dunării, co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) în cadrul Programului Transnațional Dunărea, cu scopul de a consolida spiritul antreprenorial al femeilor tinere din regiunea Dunării. Proiectul este implementat în perioada iunie 2018 - mai 2021 de către un consorțiu format din 14 parteneri din 9 țări din regiunea Dunării: Austria, Bosnia și Herțegovina Bulgaria, Croația, Germania, Republica Moldova, România, Slovenia, Ungaria.