Prima   -  Presa   -  Noutăți - Se anunță lansarea celui de-al treilea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase

Se anunță lansarea celui de-al treilea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase

   
17.10.2018   448 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională Sud dă start înscrierii la cel de-al treilea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase. Cursul va fi desfășurat în baza tehnologiei de fabricație în stil italian, de către profesorul cu renume și experiență avansată în domeniu Giovanni Meli, din Provincia Novara, Italia.

Cel de-al treilea curs - general, va dura o săptămână, începând cu data de 5 noiembrie 2018, și va fi desfășurat în centrul de reședință al Regiunii Sud, orașul Cimișlia.

Programul cursului: de luni până vineri, începând cu ora 9.00 și terminând cu ora 18.00 (pauză de 30 de minute).

Instruirile sunt parte a proiectului "Non Solo Pane", inițiat și implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud de antreprenorul italian Albino Irali și compania "Green Projects" SRL, administrator Claudio Li Calzi, în parteneriat cu ADR Sud.

Instruirile vor fi desfășurate gratuit, având drept obiectiv de a forma profesioniști cu calificare înaltă pentru angajatorii locali și internaționali și de a informa noii antreprenori din acest domeniu privind posibilități de finantare pentru obtinerea utilajului necesar în desfășurarea activității.

Totodată, proiectul "Non Solo Pane" își propune creșterea competitivității economice a Regiunii de Dezvoltare Sud prin consolidarea capacităților antreprenoriale și profesionale în domeniile brutărie și patiserie.

Doritorii de a se înscrie la cursuri sunt rugați să completeze un chestionar de înregistrare, accesând:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSgYWlyxwk_AR6L28wr9zBvU0CJvnj_uZldGctK4WElP8bJg/viewform?usp=sf_link

Pentru orice detalii, nu ezitați să ne contactați: 0241 21150.