Prima   -  Presa   -  Noutăți - Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Profesional în SUA Professional Fellows

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Profesional în SUA Professional Fellows

   
18.10.2018   472 Accesări  

Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional din Moldova ( http://www.americancouncils.md/) anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional în SUA), runda 6 septembrie- 5 noiembrie 2018.

  • Grupul țintă: angajații în serviciul public (instituții de stat și ONG-uri) care sunt activi implicați în reforme politice și sociale/implementarea și promovarea inițiativelor civice/administrarea publică și guvernarealocală atât la nivel național cât și internațional. În limitele vârstei cuprinsăîntre 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar.
  • Programul oferă finaliștilor un stagiu de 6 săptămâni într-o instituție publică sau ONG din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet avia, asigurarea medicală, stipendiul lunar careacoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientaredin Washington.
  • Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic https: //ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin 3 etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL (la oficiul Consiliilor Americane, gratuit) și interviul final în limba engleză.
  • Mai multe detalii despre program: http://www.americancouncils.md/pf

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online: 5 noiembrie 2018.                                                                                                                             

Prezentarile programului vor avea loc în următoarele locații: Cahul - Bibl. Publică Raională "Andrei Ciurunga" , Bd. Victoriei — 18-19 Octombrie, 16:00.

Chișinău - Oficiul Consiliilor Americane, str. Kogălniceanu 81-20 Octombrie 14:00.

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova, Kogălniceanu 81, Chișinău, Tel:  (022) 22 58 60 / 068689717, e-mail: PFP@americancouncils.md