Prima   -  Presa   -  Noutăți - Până la lansarea celui de-al treilea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase au mai rămas trei zile

Până la lansarea celui de-al treilea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase au mai rămas trei zile

   
02.11.2018   35 Accesări  

Luni, 5 noiembrie 2018, Agenția de Dezvoltare Regională Sud va da start înscrierii la cel de-al treilea curs de formare profesională în domeniile brutărie-patiserie-preparare de produse făinoase. Cursul va fi desfășurat în baza tehnologiei de fabricație în stil italian, de către profesorul cu renume și experiență avansată în domeniu, Giovanni Meli, din Provincia Novara, Italia.

Cel de-al treilea curs va dura o săptămână (05.11.2018 - 09.11.2018) și va fi desfășurat în centrul de reședință al Regiunii Sud, orașul Cimișlia.

Programul cursului: de luni până vineri, începând cu ora 9.00 și terminând cu ora 18.00 (pauză de 30 de minute).

Instruirile sunt parte a proiectului "Non Solo Pane", inițiat și implementat în Regiunea de Dezvoltare Sud de antreprenorul italian Albino Irali și compania "Green Projects" SRL, administrator Claudio Li Calzi, în parteneriat cu ADR Sud.

Instruirile vor fi desfășurate gratuit, având drept obiectiv de a forma profesioniști cu calificare înaltă pentru angajatorii locali și internaționali și de a informa noii antreprenori din acest domeniu privind posibilități de finantare pentru obtinerea utilajului necesar în desfășurarea activității.

Totodată, proiectul "Non Solo Pane" își propune creșterea competitivității economice a Regiunii de Dezvoltare Sud prin consolidarea capacităților antreprenoriale și profesionale în domeniile brutărie și patiserie.

Doritorii de a se înscrie la cursuri sunt rugați să completeze un chestionar de înregistrare, accesând:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSgYWlyxwk_AR6L28wr9zBvU0CJvnj_uZldGctK4WElP8bJg/viewform?usp=sf_link

Pentru orice detalii, nu ezitați să ne contactați: 0241 21150.