Prima   -  Presa   -  Noutăți - A fost desemnat câștigătorul licitației publice pentru construcția apeductului magistral Cahul-Lebedenco-Pelinei-Găvănoasa-Vulcănesti (satele)-Alexandru Ioan Cuza și rețelele interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I, Faza 2

A fost desemnat câștigătorul licitației publice pentru construcția apeductului magistral Cahul-Lebedenco-Pelinei-Găvănoasa-Vulcănesti (satele)-Alexandru Ioan Cuza și rețelele interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I, Faza 2

   
15.11.2018   428 Accesări  

Grupul de lucru pentru achiziții din cadrul ADR Sud, desfășurate conform regulilor PRAG UE, s-a întrunit în ședință astăzi,  15 noiembrie 2018, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud, pentru a aproba rezultatele licitației publice desfășurate pentru construcția apeductului magistral Cahul -Lebedenco - Pelinei - Găvănoasa - Vulcănesti (satele) - Alexandru Ioan Cuza și rețele interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I. Faza 2 și a desemna câștigătorul căruia urmează a-i fi atribuit contractul de antrepriză pentru executarea lucrărilor în cadrul proiectului nominalizat.

Ca urmare a examinării ofertelor depuse în cadrul licitației publice nr. 18/08, organizate pentru construcția apeductului magistral Cahul -Lebedenco - Pelinei - Găvănoasa - Vulcănesti (satele) - Alexandru Ioan Cuza și rețele interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I. Faza 2 și aprobării Raportului elaborat de comisia de evaluare, grupul de lucru a decis adjudecarea contractului privind executarea lucrărilor în cadrul obiectului nominalizat ofertantului  "Polimer Gaz Conducte" SRL.

Decizia grupului de lucru  se bazează pe recomandările făcute de comisia de evaluare și a fost dictată, în principal, de faptul că valoarea ofertei  financiare a companiei "Polimer Gaz Conducte" SRL, depusă la licitație, a corespuns principalului criteriu de atribuire stabilit de autoritatea contractantă - cel mai mic preț, constituind 20.448.468,54 lei.
Valoarea de ofertă a celui de-al doilea agent economic care s-a înscris în cursa pentru  construcția apeductului magistral Cahul -Lebedenco - Pelinei - Găvănoasa - Vulcănesti (satele) - Alexandru Ioan Cuza și rețele interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I. Faza 2 - consorțiumul "Izodrom Gaz" SRL, a constituit 21.649.750,00  lei.

*********

Menționăm că acest proiect este finanțat de Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).