Prima   -  Presa   -  Noutăți - Prinde știrile bune cu Buletinul electronic informativ al ADR Sud pentru lunile ianuarie-martie 2019

Prinde știrile bune cu Buletinul electronic informativ al ADR Sud pentru lunile ianuarie-martie 2019

   
04.04.2019   1076 Accesări  

A apărut un nou număr al Buletinului electronic informativ, editat de ADR Sud!

Lunile ianuarie-martie au fost pline de evenimente. În acest număr puteți afla despre cele mai importante decizii adoptate în cadrul primei ședințe din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare Sud, despre proiectele implementate şi activităţile realizate de Agenția de Dezvoltare Regională Sud. De asemenea, vedeți ce acțiuni urmează să fie întreprinse la nivel național și regional în vederea îmbunătățirii accesului populației la apă potabilă de calitate și sanitație prietenoasă mediului din interviul acordat de Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dorin Andros.

Găsiţi ataşat Buletinul electronic Nr.1 al ADR Sud, cu genericul "Dezvoltare Regională", ce prezintă principalele informaţii despre proiectele şi activităţile realizate de Agenția de Dezvoltare Regională Sud în perioada ianuarie-martie 2019.

Buletin electronic_Nr.1_2019.pdf