Prima   -  Presa   -  Noutăți - INVITAȚIE DE PRESĂ — Inaugurarea sistemului centralizat de canalizare din satul Roșu, raionul Cahul

INVITAȚIE DE PRESĂ — Inaugurarea sistemului centralizat de canalizare din satul Roșu, raionul Cahul

   
11.09.2019   1082 Accesări  

CINE: Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud și Primăria satului Roșu din raionul Cahul.
CE: Invită instituțiile mass-media la evenimentul de inaugurare sistemului centralizat de canalizare din satul Roșu, raionul Cahul.
CÂND: Vineri, 13 septembrie 2019, ora 10:00.
UNDE: Raionul Cahul, satul Roșu; piața din fața sediului Primăriei satului Roșu.

DETALII: În cadrul măsurilor investiționale de construcție a sistemului centralizat de canalizare din Roșu au fost instalate 335 de cămine de conectare, care vor asigura conectarea la sistemul centralizat de canalizare a 577 de gospodării din sat. Lucrările de construcție au durat din februarie 2018 până în iunie 2018. Bugetul total al măsurilor investiționale a fost de 4 milioane lei, dintre care aproximativ 3,4 milioane lei au fost oferiți de Guvernul României prin intermediul GIZ Moldova, iar aproximativ 600 mii lei au constituit contribuția locală.

La evenimentul de inaugurare vor participa Excelența Sa, Domnul Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova; și Excelența Sa, Doamna Angela Ganninger, Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova.

CONTACTE: Luminița Netedu, specialistă în comunicare, Agenția Regională de Dezvoltare Sud, Tel: +373 241 262 86; Email: adrsud@gmail.com