Prima   -  Presa   -  Noutăți - Consultare publică pe marginea documentelor elaborate în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionarii cu apa și sanitatie în Moldova", finanțat de Banca Mondială

Consultare publică pe marginea documentelor elaborate în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionarii cu apa și sanitatie în Moldova", finanțat de Banca Mondială

   
01.03.2021   302 Accesări  

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) în comun cu I.P. Unitatea de Implementare a Proiectelor de Mediu, anunță despre inițierea consultărilor publice a proiectelor de documente elaborate în cadrul proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova" (P173076), finanțat de Banca Mondială.

Proiectele de documente se găsesc în atașamentele de mai jos. De asemenea, documentele sunt disponibile pe site-ul www.adrsud.md, la rubrica Transparență decizională (subcategoria Consultări publice) și pe site-ul MADRM.

Ședința de consultare publică a proiectelor de documente „Cadrul de management de mediu și social", „Cadrul politicii de relocare" și „Planul de implicare a părților interesate" este planificată pentru data de 10 martie 2021.

Sumar_ESMF_MWSSP_ROM_0.pdf

Sumar_RPF_MWSSP_ROM_0.pdf

Sumar_SEP_MWSSP_ROM_0.pdf

ESMF_MWSSP_final_draft_2.pdf

RPF_MWSSP_final_draft.pdf

SEP_MWSSP_final_draft.pdf