Prima   -  Presa   -  Noutăți - ADR Sud anunță despre organizarea sesiunilor de informare și de instruire în cadrul Concursului de propuneri de proiecte pentru dezvoltare locală

ADR Sud anunță despre organizarea sesiunilor de informare și de instruire în cadrul Concursului de propuneri de proiecte pentru dezvoltare locală

   
22.03.2022   281 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud invită autoritățile publice locale de nivelul I din Regiunea de Dezvoltare Sud să participe la o serie de sesiuni de informare și de instruire, cu prezență fizică și în regim online, despre modul și condițiile de participare la Concursul de propuneri de proiecte pentru dezvoltare locală, desfășurat în cadrul Programului național de dezvoltare locală „Satul European". 

Sesiunile de informare vor avea loc în perioada 22 martie - 11 aprilie a.c., conform următorului grafic:

  • 22 martie, ora 10.00 - or. Ștefan Vodă, în incinta Salii de ședințe a Consiliului Raional Ștefan Vodă.
  • 22 martie, ora 14.00 - or. Căușeni, Sala de ședințe a Consiliului Raional Căușeni.
  • 23 martie, ora 10:00 or. Cimișlia, Sala mare de ședințe a Consiliului Raional Cimișlia (pentru Primăriile din raioanele Cimișlia și Basarabeasca).
  • 25 martie, ora 10:00 - mun. Cahul în incinta Consiliului Raional Cahul.
  • 25 martie, ora 14.00 or. Cantemir, în incinta Consiliului Raional Cantemir.
  • 28 martie, ora 10.00 - or. Leova, în incinta Consiliului Raional Leova, Sala mare de ședințe, etaj. II.
  • 28 martie, ora 14.00 - Primăriile din raionul Taraclia, în incinta Casei de Cultură din or. Taraclia.
  • Online/11 aprilie 2022, ora 10.00 - Sesiune comună de informare și instruire pentru APL I din Regiunea de Dezvoltare Sud.

Autoritățile publice locale de nivelul I, eligibile pentru participare la Concurs, pot depune propuneri de proiecte pentru construcția sau modernizarea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare, pentru renovarea grădinițelor, școlilor, caselor de cultură și a altor obiecte de infrastructură locală. Pot fi propuneri de proiecte pentru dezvoltarea afacerilor locale sau de eficiență energetică. Detalii despre concurs le găsiți AICI.

Date de contact pentru detalii: tel.: (241) 2 62 86; e-mail: adrsud@adrsud.gov.md. Persoane responsabile de instruiri: Irina Coroian, Dorin Coroian.