Prima   -  Presa   -  Noutăți - HERA 2022 - Competitia Internationala de Granturi pentru Femei

HERA 2022 - Competitia Internationala de Granturi pentru Femei

   
01.06.2022   393 Accesări  

HERA Franța și SUA anunță a 13-a competiție internațională de granturi pentru femeile antreprenoare din Armenia, Georgia, Moldova și Ucraina. Orice femeie antreprenor dintr-una dintre aceste patru țări poate solicita finanțare pentru a cumpăra echipamente sau pentru a sprijini alte costuri de dezvoltare a capitalului. Orice beneficiar anterior HERA ucrainean care dorește să-și repornească afacerea într-o altă locație din sau în afara Ucrainei poate aplica și anul acesta.

Antreprenorul trebuie să demonstreze modul în care sprijinul HERA va menține și/sau îmbunătăți angajarea altor femei tinere. Întreprinderile în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM) sunt încurajate în mod deosebit să aplice.

Sub rezerva finanțării, granturi în valoare medie de 700 EUR (și între 300 EUR - 1000 EUR) vor fi oferite în cele patru țări pentru femei antreprenoare selectate, care se încadrează în una dintre următoarele trei categorii:

1. Femei antreprenori consacrate, care doresc să formeze și să angajeze tinere, care nu ar avea loc de muncă sau alte mijloace de sprijin;

2. Tinere antreprenoare (sub 30 de ani) care au migrat, s-au întors și/sau și-au organizat propriile întreprinderi; și

3. Tinere antreprenori sociale ale căror proiecte pot crește în mod demonstrat gradul de angajare a tinerelor femei pentru a îmbunătăți mijloacele de trai ale femeilor în comunitățile locale.

Dacă sunteți o femeie antreprenor cu o societate comercială sau o întreprindere socială locală care se încadrează în una dintre cele trei categorii de mai sus, vă rugăm să completați formularul de cerere atașat și să aplicați la hera.grants@gmail.com. Aplicațiile pot fi completate în prima limbă, dar se preferă engleza. Formularul de cerere este disponibil și pe site-ul web al HERA la https://hera.international/grants/.

Concursul HERA se încheie duminică, 5 iunie, la miezul nopții. Selecția preliminară va fi finalizată până la 1 iulie. Evaluările și premiile la fața locului și/sau online vor fi făcute din iulie până la sfârșitul lunii octombrie. Câștigătorii granturilor pot fi afișați pe rețelele sociale HERA.
Descărcați aplicația aici: WORD DOC sau PDF.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: https://hera.international/2022/04/01/hera-2022-international-grants-competition/