Prima   -  Presa   -  Noutăți - Orarul sesiunilor de informare planificate în cadrul Concursului proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor din Regiunea de Dezvoltare Sud

Orarul sesiunilor de informare planificate în cadrul Concursului proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor din Regiunea de Dezvoltare Sud

   
01.11.2022   204 Accesări  

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud invită autoritățile publice locale din municipiul Cahul — oraș-pol de creștere, și din orașele care au aprobate Programele de revitalizare urbană (PRU) sau care sunt în proces de elaborare / actualizare a PRU din Regiunea de Dezvoltare Sud să participe la o serie de sesiuni de informare privind modul de participare la Concursul pentru identificarea, evaluarea și aprobarea proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor propuse spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale la 1 noiembrie 2022.

Sesiunile de informare vor avea loc în perioada 2-8 noiembrie curent, conform următorului orar:

  • Miercuri, 2 noiembrie, ora 11:00, sala de ședințe a Primăriei orașului Ștefan Vodă (str. Ştefan cel Mare 31) - sesiune de informare în orașul Ștefan Vodă, oraș care se află în proces de elaborare a PRU.
  • Miercuri, 2 noiembrie, ora 15.00, sala de ședințe a Primăriei orașului Căușeni (str. Meşterul Radu, 3) - sesiune de informare în orașul Căușeni, oraș care are Program de Revitalizare Urbană elaborat.
  • Joi, 3 noiembrie 2022, ora 10:00, sala de ședințe a Primăriei orașului Leova (str. Unirii, 22), oraș care se află în proces de elaborare a PRU.
  • Joi, 3 noiembrie 2022, ora 14.00, sala de ședințe a Primăriei orașului Cimișlia (bd. Ștefan cel Mare, 14) - sesiune de informare în orașul Cimișlia, oraș care se află în proces de elaborare / actualizare a PRU.
  • Vineri, 4 noiembrie, ora 10:00, sala de ședințe a Primăriei municipiului Cahul (Piața Independenței 6) - sesiune de informare în municipiul Cahul, oraș-pol de creștere.
  • Marți, 8 noiembrie, ora 10.00 - sesiune online (pe platforma ZOOM) pentru toți participanții eligibili în cadrul Concursului.

Scopul Concursului de proiecte este de a susține accelerarea dezvoltării socio-economice a orașelor, în special a orașelor-poli de creștere, capabile să susțină dezvoltarea în zonele rurale proxime.

Detalii despre Concurs se găsesc AICI.