Prima   -  Presa   -  Noutăți - Consultări publice

Consultări publice

   
28.07.2023   1830 Accesări  

În cadrul sub-proiectului "Apeduct magistral Cahul - Lebedenco - Pelinei - Găvănoasa - Vulcănești (satele) - Alexandru Ioan Cuza și rețelele interioare a satelor:  Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, raionul Cahul" (Etapa I si Etapa II)" compania TEHNO CONSULTING & DESIGN SRL este responsabilă pentru elaborarea documentului „Evaluarea Impactului de Mediu și Social".

În acest sens, Vă anunțăm despre invitația la consultări publice, ce urmează a fi organizate după cum urmează:

1.    s. Găvănoasa r-nul Cahul - consultările vor avea loc joi, 10 august 2023, ora 10.30 - Locația: Casa de cultură, s. Găvănoasa r-nul Cahul (anunț în limba română).

2.    or. Vulcănești - consultările vor avea loc joi, 10 august 2023, ora 13.30 - Locația: Sala de festivități a Primăriei, or. Vulcănești (anunț în limba română și rusă).

Scopul consultărilor publice este de a informa părțile interesate (locuitorii, ONG-urile, instituțiile publice, agenți economici și alte persoane/ grupuri interesate) despre principalele obiective ale proiectului și despre realizarea Evaluării Impactului Social și de Mediu și a Planului de Management de Mediu și Social de către compania Tehno Consulting & Design SRL. De asemenea, această ședință va reprezenta o oportunitate de comunicare cu populația privind anticiparea riscurilor de mediu și sociale în implementarea proiectului și de identificare a măsurilor de atenuare.